Vi heter Niels och Joséphine med barnen Tessa (2005), Ruben (2007) , Anna (2010) och Ellen (2016). I augusti 2008 köpte vi vår gård och vår familj emigrerade från Nederländerna till Sverige. Företaget var ganska eftersatt. Under senare år har vi arbetat hårt för företaget att komma tillbaka på rätt spår. Vi mjölken över 100 kor och dem har ett genomsnitt på 9500 liter mjölk per ko. Vi äger 82 hektar mark och hyr omkring 75 hektar. Vi odlar 16 hektar majs, resten är gräs och bete.

Under 2010 har vi helt renoverad den stugan på vår gård som vi hyra ut. Gästerna på semester älskar att titta på en bondgård. För många är det inte en vardaglig miljö.

Vi har märkt att vi verkligen gillar att visa hur allt fungera på en modern mjölkgård. Så vi är en Arla Minior Gård, det betyder att skolklasser är jätte välkommen här. Och vi tar gärna emot studiebesök.

Vi har många framtidsplaner för våran gård.

kvigor

2 weeks 1 day ago

Vilken härliga soliga dagarna vi har just nu🌞🌞. Jag fyllda på frysen med kaffeglass, rom-russin och baileys! Har du redan smakat på vår nya smakar apelsinsorbet och yoghurtglass tropicana?

2 weeks 2 days ago

Idag hackar vi majs! Det bli en bra skörd, en skörd som verkligen behövs i år.