Vi heter Niels och Joséphine med barnen Tessa (2005), Ruben (2007) , Anna (2010) och Ellen (2016). I augusti 2008 köpte vi vår gård och vår familj emigrerade från Nederländerna till Sverige. Företaget var ganska eftersatt. Under senare år har vi arbetat hårt för företaget att komma tillbaka på rätt spår. Vi mjölken över 100 kor och dem har ett genomsnitt på 9500 liter mjölk per ko. Vi äger 82 hektar mark och hyr omkring 75 hektar. Vi odlar 16 hektar majs, resten är gräs och bete.

Under 2010 har vi helt renoverad den stugan på vår gård som vi hyra ut. Gästerna på semester älskar att titta på en bondgård. För många är det inte en vardaglig miljö.

Vi har märkt att vi verkligen gillar att visa hur allt fungera på en modern mjölkgård. Så vi är en Arla Minior Gård, det betyder att skolklasser är jätte välkommen här. Och vi tar gärna emot studiebesök.

Vi har många framtidsplaner för våran gård.

kvigor

14 hours 16 minutes ago

Jag är så otroligt glad! Idag var det SM Mathantverk i Malmö. Jag har tveckat länge, men tillslut skickade jag in vår yoghurt. Och vi van! Drickyoghurten van guld och Supertjock yoghurt van silver!!! Helt otroligt! Är så jätte glad!

5 days 13 hours ago

Bygget går framåt!