Vi heter Niels och Joséphine med barnen Tessa (2005), Ruben (2007) , Anna (2010) och Ellen (2016). I augusti 2008 köpte vi vår gård och vår familj emigrerade från Nederländerna till Sverige. Företaget var ganska eftersatt. Under senare år har vi arbetat hårt för företaget att komma tillbaka på rätt spår.

Vi har städat upp en hel del och en hel del uppmärksamhet ägnas åt korna. Genom att nu har vi mjölk över 100 kor och ge dem ett genomsnitt på 9500 liter mjölk per ko. Vi äger 71 hektar mark och hyr 75 hektar. Vi odlar 16 hektar majs, resten är gräs och bete. Vår rörelse är mycket bra och vi är glad att vi bor i Sverige. Barnen är mycket nöjda.

Under 2010 har vi helt renoverade stuga på vår gård och vi anställer. Gästerna älskar att titta på semester på en bondgård. För många är det inte en vardaglig miljö.

Vi har märkt att vi verkligen gillar att visa hur det går på en modern mjölkgård. Att få människor fler möjligheter, vi har beslutat att organisera turer. Nu har vi många mojligheterna för alla på vår gård.

Vi har många önskemål om vår gård och att långsamt göra deras verklighet.

1 day 12 hours ago

Nu har vi också gjord hallon och jordgubbsglass! Mjölkbutiken är fullladded med glass till Julen! Vilken smak skall stå på din julbordet???

1 week 14 hours ago

Regn och rusk igår....men vi gjorde mycket glass igår! Vitchoklad, kaffe, vanilj och choklad. Idag gör vi citron och pepparkaksglass och vi testar rom-russinglass. Passa på att smaka på vår tillfälliga smak pepparkaksglass! Vi gjorde också pudding igår. Så om du är sugen på pudding, har vi färska choklad, vanilj och pepparkakspudding i butiken! Välkommen!