Vi heter Niels och Joséphine med barnen Tessa (2005), Ruben (2007) , Anna (2010) och Ellen (2016). I augusti 2008 köpte vi vår gård och vår familj emigrerade från Nederländerna till Sverige. Företaget var ganska eftersatt. Under senare år har vi arbetat hårt för företaget att komma tillbaka på rätt spår.

Vi har städat upp en hel del och en hel del uppmärksamhet ägnas åt korna. Genom att nu har vi mjölk över 100 kor och ge dem ett genomsnitt på 9500 liter mjölk per ko. Vi äger 71 hektar mark och hyr 75 hektar. Vi odlar 16 hektar majs, resten är gräs och bete. Vår rörelse är mycket bra och vi är glad att vi bor i Sverige. Barnen är mycket nöjda.

Under 2010 har vi helt renoverade stuga på vår gård och vi anställer. Gästerna älskar att titta på semester på en bondgård. För många är det inte en vardaglig miljö.

Vi har märkt att vi verkligen gillar att visa hur det går på en modern mjölkgård. Att få människor fler möjligheter, vi har beslutat att organisera turer. Nu har vi många mojligheterna för alla på vår gård.

Vi har många önskemål om vår gård och att långsamt göra deras verklighet.

6 days 14 hours ago

Färsk svensk mat i butiken! Vi gjorde pudding igår, så det finns vanilj och chokladpudding i kylskåpet. Färska champinjoner från Hulatorps Champinjoner, färska ägg och självklart våran egna mjölk och goda glass! Välkommen idag till kl. 19.00 och kom ihåg att vi har stängt på lördagar.

2 weeks 4 days ago

Vi på Kronogården önskar Er alla ett riktigt Gott Nytt År och vi tackar så mycket för det gångna året. Vi ser fram emot alla nya utmaningar i 2018! Idag är butiken öppet till kl. 17.00 och är stängt imorgon.