I 2014 öppnade vi vår mjölkbutik. Varje dag pastörisera vi mjölk från våra egna kor i våran gardsmejeri. Mjölken säljer vi i en mjölkautomat. 12 kr per liter. Du kan betala kontant eller med Swish. Du kan använda dina egna flaskor, men det finns också 1 och 2 liter flaskor att köpa i våran gårdsbutik.

josemelkwinkel machine winkel  guld och silver SM SM guld

I 2017 har vi gjort en investering och byggt om gårdens mejeri. Vi har bland annat skaffat fler arbetsbänk, kylar och frys och köpt en glassmaskin. Vi har på detta sätt kunnat utöka vårt sortiment i butiken (till ex med glass, ost och filmjölk). Butiken har blivit mer kundvänlig och genom det utökade sortimentet når vi en allt större kundgrupp.

Med våran yoghurt har vi vunnit guld och silver i SM i Mathantverk 2018! Och i 2019 van vi silver med våran filmjölk. Vi känner oss jätte stolta.

Vi gör också glass och pudding efter egna recept.  Glassen finns i många smakar som vanilj, jordgubb, vitchoklad, kaffe, citron, romrussin, Baileys och mycket mer. Sorbetglass (utan mjölk) och yoghurtglass gör vi också. Från 2019 gör vi färskost i olika smakar och salladsost. I butiken finns varor från andra lokala producenter.

Vanliga öppettider gårdsbutik:

Ma-fr kl 9-19

Lördag stängt

Söndag kl 9-19

Avvikelser kan förekomma. (Kolla på våran Facebooksida omkring högtider.)

sorbetijs jordgubb    meer ijs  ijsbekers drickyoghurt jordgubb filmjölk silver